Voorzieningen

Voor medewerkers, vrijwilligers en studenten werkzaam in Ikazia hebbent we een aantal specifieke voorzieningen.

Bedrijfs Opvang Team
Bij een schokkende gebeurtenis staat de medewerker er niet alleen voor. Hulp wordt geboden door een team van specialisten. De leden van het Bedrijfs Opvang Team zijn mensen uit de praktijk, goede opvang en begeleiding is hierdoor gewaarborgd.

Bibliotheek
Een goed uitgeruste bibliotheek is belangrijk voor medewerkers en studenten. Wij vinden actualiteit van kennis bij medewerker en studenten belangrijk. Iedere medewerker kan voor specifieke (vak) informatie terecht in onze bibliotheek.

Collegezaal en auditorium
De collegezaal en het auditorium zijn voorzien van de meest moderne audio-visuele middelen. Het biedt de medewerker en de student de mogelijkheid presentaties bij te wonen of te organiseren.

Geestelijke verzorging
Omdat Ikazia geestelijk welzijn belangrijk vindt, hebben wij een stiltecentrum.

Personeelsvereniging
Het Ikazia Ziekenhuis heeft een heel actieve personeelsvereniging. Voor een klein bedrag per maand biedt de vereniging veel ontspannende, leuke en interessante activiteiten.

Restaurant
Ikazia heeft een personeelsrestaurant. Daar vindt u elke dag een gezonde variatie aan maaltijden voor een gereduceerd tarief. In het ‘winkeltje’ in de centrale hal kunnen medewerkers met korting versnaperingen en kleine cadeautjes kopen.

Skillslab
Het ziekenhuis beschikt over een uitgebreid skillslab waar trainingen en het oefenen van vaardigheden plaatsvinden.